Slaaggarantie

 

Je eerste examen niet gehaald? Wij betalen je eerste her-examen.

Dat is slaaggarantie, wij zijn zeker van onze zaak, jij ook?

 

Bij autorijschool VOCE heeft het begrip "slaaggarantie" een volwaardige betekenis. Wij onderscheiden ons heel duidelijk van andere rijscholen die ook "slaaggarantie" geven.

 

Bij onze Rijopleiding In Stappen krijg je slaaggarantie. Op de leskaart houden wij exact jouw vorderingen bij zodat wij je precies kunnen vertellen of en wanneer je examen kunt doen. (zelfstandig rijden is niveau 7 en 8 is exameneis.) De in het verleden veel gestelde vraag "wanneer kan ik examen doen" is nu zo goed als verleden tijd. De RIS instructeur kan dit uiteraard concreet beantwoorden.

 

Maar nog belangrijker is dat je dit zelf ook kunt zien!

In je praktijkwerkboek kun je bij RIS rijscholen zien dat je het rijvaardigheidsnivo 7 en 8 behaald hebt en vastgehouden hebt. De exameneisen zijn dat je zelfstandig, veilig, vaardig en vlot moet kunnen autorijden / afrijden. Anticiperen. Besluitvaardig zijn. Defensief rijden. In module 4 werk je daaraan en zie je hoe ver je bent.

 

Je krijgt van je rij-instructeur het advies om samen met hem een examendatum te plannen. Zodra dat geregeld is heb jij de slaaggarantie op zak. Nu nog even examen doen en slagen....

 

Waarom autorijschool VOCE?

Bij geen enkele andere autorijschool is slaaggarantie zo helder en ruim ingevuld als bij ons. Het loont de moeite om andere autorijscholen goed met ons te vergelijken! Naast ons hoge slagingspercentage profiteer je ook van onze slaaggarantie. Al geruime tijd behalen wij slaagpercentages van 80% tot 90%. Elk kwartaal kunt u op www.cbr.nl en op www.rijschooltop15.nl zien welke rijscholen de beste van Emmen en omgeving zijn. Autorijschool VOCE is de beste van Emmen e.o.!! Je hebt hiervoor al kunnen lezen waardoor je kansen op slagen hoger liggen met de Rijopleiding In Stappen dan bij de reguliere opleiding. Ook jij kan dus de 1e keer slagen.

 

Waar kies jij voor?

Kies voor de Rijopleiding In Stappen. Kies voor kwaliteit, Kies voor de RIS. Kies voor de betere rijschool. Kies voor VOCE. Ons doel is de beste te zijn en te blijven van Emmen en omstreken. Het gemiddelde slagings % v.d. rijscholen in Emmen en omgeving is ± 45 %. Ons slagings % ligt daar ver boven. Dat geeft een stuk vertrouwen en zekerheid dat u goed opgeleid wordt!!

 

Aanmelden of meer informatie

Kies jij voor een Rijopleiding in Stappen? Meld je dan nu aan via ons inschrijfformulier. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen.