Rijopleiding  in Stappen (RIS)

 

Kennismaking Rijopleiding

Beginnende bestuurders zijn veel te vaak betrokken bij verkeersongelukken. Maar na de Rijopleiding in Stappen ga je als beginnende chauffeur aanzienlijk veiliger het verkeer in. Je kunt dus voortaan kiezen: een "gewone" instructeur of één die Rijopleiding in Stappen mag geven .. Wat kies jij? Wij hebben met de Rijopleiding in Stappen een veel hoger slagingspercentage dan het gemiddelde van regio Emmen. Een hoger slagingspercentage betekent minder examens en lessen. Dus goedkoper !

 

De voordelen van de Rijopleiding in Stappen bij autorijschool VOCE:

1. Wij als kwaliteitsrijschool zijn RIS-gecertificeerd.

2. Unieke Slaaggarantie.

3. Beste Rijschool en hoogste slagingspercentage vanaf 2004 tot nu.

4. Rookvrije auto's.

5. Praktijkvorderingen zijn EXACT te volgen.

6. Theorie met persoonlijke begeleiding.

8. GRATIS Her-examen.

 

Met deze nieuwe manier van opleiden is er ook een betere afstemming tussen kandidaat, examinator en instructeur. Daarom geven wij de Rijopleiding In Stappen. Daarom kunnen wij wel en anderen geen Slaag-garantie geven !!

 

Lees meer...

Slaaggarantie

 

Je eerste examen niet gehaald? Wij betalen je eerste her-examen...

Dat is slaaggarantie, wij zijn zeker van onze zaak, jij ook?

Bij autorijschool VOCE heeft het begrip "slaaggarantie" een volwaardige betekenis. Wij onderscheiden ons heel duidelijk van andere rijscholen die ook "slaaggarantie" geven.

 

Bij onze Rijopleiding In Stappen krijg je slaaggarantie. Op de leskaart houden wij exact jouw vorderingen bij zodat wij je precies kunnen vertellen of en wanneer je examen kunt doen. (zelfstandig rijden is nivo 7en 8 is exameneis.) De in het verleden veel gestelde vraag "wanneer kan ik examen doen" is nu zo goed als verleden tijd. De RIS instructeur kan dit uiteraard concreet beantwoorden.

 

Lees meer...