Rijopleiding  in Stappen (RIS)

 

Kennismaking Rijopleiding

Beginnende bestuurders zijn veel te vaak betrokken bij verkeersongelukken. Maar na de Rijopleiding in Stappen ga je als beginnende chauffeur aanzienlijk veiliger het verkeer in. Je kunt dus voortaan kiezen: een "gewone" instructeur of één die Rijopleiding in Stappen mag geven .. Wat kies jij? Wij hebben met de Rijopleiding in Stappen een veel hoger slagingspercentage dan het gemiddelde van regio Emmen. Een hoger slagingspercentage betekent minder examens en lessen. Dus goedkoper !

 

De voordelen van de Rijopleiding in Stappen bij autorijschool VOCE:

1. Wij als kwaliteitsrijschool zijn RIS-gecertificeerd.

2. Hoger slagingspercentage .

3. Beste Rijschool en hoogste slagingspercentage vanaf 2004 tot nu.

4. Rookvrije auto's.

5. Praktijkvorderingen zijn EXACT te volgen.

6. Theorie met persoonlijke begeleiding.

 

Met deze nieuwe manier van opleiden is er ook een betere afstemming tussen kandidaat, examinator en instructeur. Daarom geven wij de Rijopleiding In Stappen. Daarom kunnen wij wel en anderen geen Slaag-garantie geven !!

 

Lees meer...

Automaat & 2toDrive

 

Automaat
Wij zijn ook gespecialiseerd in leerlingen met een concentratie stoornis of ADHD en ASS ( Autisme Spectrum Stoornis ). De specialisatie kun je terug vinden op de website van www.rijles-en-autisme.nl Mocht het niet lukken om op een schakelauto het rijbewijs te halen, dan is er bij ons de mogelijkheid om je rijbewijs te halen op de automaat.

2toDrive
Vanaf 16,5 jaar starten met je rijlessen. Dat kan natuurlijk bij autorijschool VOCE al eerder !!! Vanaf 16 jaar kun je alvast de theorielessen volgen ( je mag da nook al theorie examen doen ) en je kunt dan elke donderdagavond al de praktijklessen volgen van 20.30 tot 21.30 uur. Deze voorbereiding kan je al gauw wat lessen besparen !!

Machtigen
Voordat je rijschool het examen of toets kan aanvragen moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD ( je digitale legitimatie voor overheidsdiensten) en het rijschoolnummer ( van ons is dat 1066H1 ). Ook met je op deze site je EV ( eigen verlaring van je gezondheid) downloaden en via iDeal betalen ( ongeveer 34,00 euro ). Alleen jouw rijschool kan dan voor jou een examen/toets aanvragen. Als je rijschool het examen of toets heeft gereserveerd ontvang je automatisch een e-mail. Heb je nog geen DigiD dan kun je deze gratis aanvragen op www.DigiD.nl Binnen 5 dagen krijg je dan je DigiD toegestuurd.