Kennismaking

Verkeers Opleidingscentrum Coevorden Emmen.

 

VOCE is in 1988 opgericht door A. Kuik, die al 8 jaar instructeur was toen de eerste rijschool met een verkorte rijopleiding begon. Dit bestond uit 4 dagen opleiding door het hele land,van Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Utrecht tot inAmsterdam. De rijschool groeide de jaren er op tot een bekende naam in de regio Coevorden en Emmen. We staan bekent als een van de beste rijscholen van de regio zie de website van het CBR www.rijschoolgegevens.nl regio Emmen. VOCE was de eerste rijschool, samen met een collega uit Emmen, die de Cursus volgde bij het CBR voor de Rijopleiding in Stappen. Deze cursus mag nu al een succes genoemd worden. De Rijsimulator heeft nu zijn intrede gedaan. Daarnaast heeft VOCE het instructieboekje ontwikkelt, en is hiermee de enige rijschool in Nederland die dit boekje uitgeeft. Hieruit blijkt dat VOCE nog steeds de vooruitstrevenste rijschool is bij u in de buurt!

Kennismaking Rijopleiding

 

Beginnende bestuurders zijn veel te vaak betrokken bij verkeersongelukken. Maar na de Rijopleiding in Stappen ga je als beginnende chauffeur aanzienlijk veiliger het verkeer in. Je kunt dus voortaan kiezen: een "gewone" instructeur of één die Rijopleiding in Stappen mag geven .. Wat kies jij?

 

Wij hebben met de Rijopleiding in Stappen een veel hoger slagingspercentage dan het gemiddelde van regio Emmen. Een hoger slagingspercentage betekent minder examens en lessen. Dus goedkoper !

 

De voordelen van de Rijopleiding in Stappen bij autorijschool VOCE:

1. Wij als kwaliteitsrijschool zijn RIS-gecertificeerd.

2. Hoger slagingspercentage .

3. Beste Rijschool en hoogste slagingspercentage vanaf 2004 tot nu.

4. Rookvrije auto's.

5. Praktijkvorderingen zijn EXACT te volgen.

6. Theorie met persoonlijke begeleiding.

 

Specialisatie ADHD en Autisme Spectrum Stoornis en psychische vraagstukken

 

Mensen met Autisme, ADHD of verwante problemen zijn even capabel als ieder ander om auto te rijden, maar door een iets andere informatieverwerking in de hersenen gaat het aanleren wat minder vanzelfsprekend. Met de juiste begeleiding tijdens de rijles is het gelukkig ook voor hen heel goed mogelijk het rijbewijs te halen!

 

In alle publicaties over autisme, met alle verschillende meningen en theorieen, zijn de deskundigen het over 1 ding eens ; mensen met autisme hebben behoefte aan duidelijkheid en voorspelbaarheid. Voor iemand met autisme komt de wereld chaotisch en wanordelijk over. Hij moet veel moeite doen om daar orde in te scheppen. Als wij van Autorijschool VOCE hem daarbij helpen gaat dit een stuk makkelijker.

 

Wij van Autorijschool maken daarom gebruik van de Rijopleiding In Stappen ( RIS ).

De Rijopleiding in stappen biedt een goede voorbereiding op wat je als automobilist moet kennen, kunnen en willen. De RIS is een instructiemethode waarbij alle kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om veilig met een auto door het verkeer te rijden, is verdeeld in kleine puzzelstukjes met handelingen ( worden scripts genoemd ). Deze “ puzzelstukjes “ ( scripts ) kunnen door elkaar worden gebruikt en worden stap voor stap aangeleerd. Als je al een aantal scripts kunt uitvoeren hoef je deze niet opnieuw te leren. De RIS – methode is een flexibele manier van opleiden. Zo ontstaat er een opleiding die precies bij jou aansluit.

 

Wilt u een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op, en wij bezorgen u de mooiste reis naar het rijbewijs !!!