Rijopleiding  in Stappen (RIS)

 

Kennismaking Rijopleiding

Beginnende bestuurders zijn veel te vaak betrokken bij verkeersongelukken. Maar na de Rijopleiding in Stappen ga je als beginnende chauffeur aanzienlijk veiliger het verkeer in. Je kunt dus voortaan kiezen: een "gewone" instructeur of één die Rijopleiding in Stappen mag geven .. Wat kies jij? Wij hebben met de Rijopleiding in Stappen een veel hoger slagingspercentage dan het gemiddelde van regio Emmen. Een hoger slagingspercentage betekent minder examens en lessen. Dus goedkoper !

 

De voordelen van de Rijopleiding in Stappen bij autorijschool VOCE:

1. Wij als kwaliteitsrijschool zijn RIS-gecertificeerd.

2. Hoger slagingspercentage .

3. Beste Rijschool en hoogste slagingspercentage vanaf 2004 tot nu.

4. Rookvrije auto's.

5. Praktijkvorderingen zijn EXACT te volgen.

6. Theorie met persoonlijke begeleiding.

 

Met deze nieuwe manier van opleiden is er ook een betere afstemming tussen kandidaat, examinator en instructeur. Daarom geven wij de Rijopleiding In Stappen. Daarom kunnen wij wel en anderen geen Slaag-garantie geven !!

 

De Rijopleiding in Stappen (RIS)

is een nieuwe en betere manier van opleiden. De RIS is gericht op het verbeteren van de veiligheid op de weg. Beginnende bestuurders zijn veel te vaak betrokken bij verkeersongelukken. Maar na de RIS ga je veel beter voorbereid en veiliger de weg op.

 

Hoe werkt de Rijopleiding in Stappen?

De naam zegt het eigenlijk al. Bij de Rijopleiding in Stappen ga je steeds een stap verder, als je de vorige stap goed genoeg beheerst. In totaal doorloop je 39 stappen, verdeeld over vier modules. Een stap bestaat uit verschillende handelingen. Zoals wegrijden, afslaan of inhalen. Iedere module sluit je af met een toets. Maar de RIS duurt niet langer dan een traditionele rijopleiding! Vaak zelfs korter d.m.v. de logische volgorde en structuur van lesgeven!

 

Helder inzicht in je vorderingen

In de Rijopleiding in Stappen krijg je je eigen leerlingenkaart. Daarop houdt de instructeur je vorderingen precies bij. Zo kun je zelf zien hoe je ervoor staat en waaraan je nog moet werken. Na bijna elke les wordt er weer een vooruitgang aangetekend op je kaart. Je ziet dus waar je het voor doet!

 

Wat kies jij?

Je kunt dus voortaan kiezen voor een "gewone" instructeur of één die de RIS mag geven.

Autorijschool VOCE is RIS-gecertificeerd .. Wat kies jij?

 

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over de Rijopleiding in Stappen, meld je dan nu aan via ons inschrijfformulier.

Of stuur ons een mail naar info@rijschoolvoce.nl